100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом
100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом
  • 100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом
  • 100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом

100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом

Немає в наявності

000266

100% масло сквалану HABA з відбілюючим ефектом діє як сироватка. Всього кілька крапель олії, нанесені на шкіру перед використанням крему, максимізують його зволожуючу дію. Масло повністю прозоре, його також називають масло без масла, тому що воно має високу проникаючу здатність і не залишає маслянистості на шкірі. Відбілювання шкіри відбувається за рахунок вітаміну С в складі масла.

Сквалан - створена в лабораторіях версія сквалена. За хімічною формулою сквалан є гідрогенізований сквален, а по вигляду і формі - прозоре масло без запаху. У рівномірно гідрогенізованого і тонко очищеного сквалану є дві основні переваги перед природним прабатьком: при його виробництві не страждають тварини. Сучасні методи виробництва промислового сквалану виключають використання хімічних очищувачів і розчинників, тому сквалан нетоксичний і абсолютно доброзичливий по відношенню до організму людини. Його цінують в косметології за свою здатність пом'якшувати шкіру і перешкоджати старінню, утримуючи в шкірі вологу без ризику забивання пор.

Чи знаєте Ви, що концентрація сквалена в організмі, який природним чином присутній в шкірі і який виробляють наші сальні залози, знижується з часом? Вироблення сквалену триває до 23 років, а після настання цього віку починає падати. До 50 років кількість сквалену в шкірного салі зазвичай не перевищує 5%. Тому починаючи з 23-25 років необхідно доповнювати догляд за шкірою маслами або кремами, які містять сквалан.

Детальніше
Виробник HABA
Об'єм30 мл

Деякі переваги сквалану:

- володіє відбілюючим ефектом;

- пом'якшує шорстку шкіру;

- утримує вологу в шкірі;

- може зменшити появу зморшок;

- лікує і відновлює потріскану шкіру;

- приносить полегшення для збезводненої і ультра-чутливої шкіри;

- швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску;

- має легкий антибактеріальний ефект;

- допомагає запобігти вікові плями і УФ пошкодження шкіри.

Спосіб застосування: нанести на попередньо очищену шкіру кілька крапель олії, рівномірно розподілити по шкірі. Після приступити до нанесення завершальних засобів догляду за шкірою.

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості