Чай Удзі Маття 30 г
Чай Удзі Маття 30 г
  • Чай Удзі Маття 30 г
  • Чай Удзі Маття 30 г

Чай Удзі Маття 30 г

Немає в наявності

000792

Маття - змелений в порошок сорт чаю, який вирощують особливим способом. Маття використовується в чайних церемоніях, а також в кулінарії. Чай вирощений в місті Удзі в префектурі Кіото, славиться на всю Японію.

Зелений чай Маття містить сильні антиоксиданти, катехіни, які досить успішно ведуть боротьбу з вільними радикалами. Найпотужніший катехін зеленого чаю - галлат епігаллокатехін (EGCG), який вважається інтенсивним антиканцерогенним засобом.

Оскільки чай маття вирощується в тіні, він містить набагато більше хлорофілу, ніж інші зелені чаї. А хлорофіл сприяє детоксикації організму. Іншими словами, це з'єднання має здатність очищати організм від важких металів, діоксинів та інших шкідливих речовин.

Листя чаю маття, подібно до багатьох інших рослинних продуктів, містять багато легкозасвоюваної клітковини. Користь харчових волокон проявляється в очищенні організму від шлаків, лікуванні шлунково-кишкового тракту і стабілізації рівня цукру в крові.

Пийте зелений чай і будьте здорові!

Детальніше
Вага30 г

Спосіб приготування: Для приготування звичайного чаю матча приблизно на 100 мл води візьміть 2 традиційних бамбукових мірних ложки для матча. Якщо такої ложечки немає, візьміть чаю приблизно як 2 квасолини. Вода повинна бути приблизно 60 - 80 градусів. Після добре збити напій вінчиком часен, але можна і добре розмішати ложкою.

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості