Наявність:*}
Фруктове желе з конняку виготовляють з рослини Amorphophallus konjac. Корисні властивості конняку обумовлені його складом. Конняку містить клітковину і воду. З нього виробляють борошно Конжак, яке містить 0 калорій, не містить глютену, цукру, жиру, тому ідеально підходить для дієтичного раціону.
Борошно Конжак - це 100% клітковина, яка дуже потрібна організму. Клітковина регулює діяльність шлунково-кишкового тракту, покращує травлення. Доведено також її користь для людей, які прагнуть схуднути.
Відомо, що на перетравлення їжі, багатої на клітковину, організм витрачає більше енергії, ніж зазвичай. Потрапляючи в шлунок, вона збільшується в об'ємі і сприяє швидкому насиченню. Клітковина також знижує рівень цукру в крові. Люди, які регулярно вживають клітковину, на 50% знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Вона позитивно впливає на самопочуття при цукровому діабеті, а також при захворюваннях травної системи.
Завдяки тому, що конняку в чистому вигляді не має ні смаку, ні запаху, цей продукт найбільш вдало поєднується з натуральними смаковими добавками, в даному випадку з додаванням натурального соку.
Желе ідеально підійде як другий сніданок, десерт, перекус в автомобільній пробці або безпечна для фігури нічна їжа.
Желе з конняку - це пастеризований продукт харчування без використання консервантів, штучних ароматизаторів і смакових підсилювачів.