Чай 

Японський зелений чай преміум класу Генмайча з додаванням матча Удзі і обсмаженим рисом особливого сорту японського виробництва - це люксовий японський чай, який славиться високою якістю і приємним ароматом. Виробляється в місті Удзи, префектури Кіото і бере свій початок ще в епоху Камакура. Чай має відмінні смакові якості, освіжає і залишає приємний...

Спосіб приготування: Для приготування звичайного чаю матча приблизно на 100 мл води візьміть 2 традиційних бамбукових мірних ложки для матча. Якщо такої ложечки немає, візьміть чаю приблизно як 2 квасолини. Вода повинна бути приблизно 60 - 80 градусів. Після добре збити напій вінчиком часен, але можна і добре розмішати ложкою.

Поради щодо застосування: Заварити чай і пити перед вживанням їжі.

Склад: цукор, рослинна олія, декстрин, знежирене молоко, лактоза, екстракт чорного чаю, свіжий крем, сіль, регулятор рН, забарвлення (карамель, рослинний пігмент), емульгатор, натрій казеїну, аромат ізатор.

Склад: Цукор, рослинний жир, декстрин, екстракт чаю, сухе знежирене молоко, лактоза, крем, сіль, регулятор рН, емульгатор, казеїн Na, ароматизатор. Калорії: на 100 г - 446 ккал Форма випуску: порошкоподібна маса Поради по застосуванню: 1 порція: 5-7 гр чаю залити гарячою водою. Вживати можна дітям і дорослим.

Поради по застосуванню: 2-3 чайні ложки (близько 12 г), залийте окропом (близько 120 мл) і добре перемішайте. 

Поради щодо застосування: Пакетик чаю заварити в 100 мл гарячої води, пити раз в день. Склад: харчові волокна - 5 г,   ГАМК - 12,5 мг

Поради щодо застосування: Заварювати один пакетик протягом 30-60 секунд або проварювати протягом 2-3 хвилин. Склад: чай пуер.