Наявність:*}
N0273
Рис - серце харчової традиції Японії. Щоб урізноманітнити його смак компанія Mizkan представляє Мадзекомі вакаме - суміш з висушених водоростей і традиційних японських приправ і інгредієнтів. Приправу треба просто змішати з готовим рисом.
Натуральна приправа до рису Omusubiyama з ікрою тріски має самостійний яскравий смак, який робить рис смачним навіть в холодному вигляді. Містить дієтичні харчові волокна, вітаміни, мінерали, каротин і залізо, що дозволяє просто і смачно наситити організм корисними поживними речовинами.
Секрет неповторного смаку і аромату приправи в живих водоростях і насичених інгредієнтах. При виробництві використовуються водорості, які вирощуються під суворим контролем, щоб зберегти оптимальну товщину, гарний зелений колір і приємний аромат.
Простий солонуватий смак вакаме не перебиває смак інших інгредієнтів, а навпаки вигідно їх відтіняє. Всі інші інгредієнти ретельно приправлені і крупно порізані, що робить прийом їжі справжнім задоволенням. Смак кожної складової грунтовно продуманий і опрацьований, тому це так смачно!
До складу входять сіль і приправи, тому продукт підходить для додавання і в інші страви. Неймовірно простий в застосуванні. Крім рису відмінно підходить для заправки салатів, супів, пасти і будь-яких інших страв. Продукт особливо зручний при нестачі вільного часу.
Виробник | Mizkan |
Вага | 33 г |
Лідер продажів в Японії. Спеціально підібраний букет японських спецій в складі приправи додасть стравам з рису пікантний смак і чудовий аромат. До складу входять тільки натуральні японські овочі і приправи.
Спосіб застосування: відварити рис без додавання солі, так як приправа вже містить сіль. Викласти в тарілку приблизно 200 грамів рису, покласти шматочок вершкового масла. Додати в рис одну чайну ложку без гірки (інакше буде пересолене) приправи, перемішати. Додавати приправу в готовий рис.