Наявність:*}
000076
Вперше Сквален був виявлений в 1906 році. Доктор Мітцумаро Цуджімото з Японії виділив з печінки глибоководної акули екстракт, який пізніше був ідентифікований як сквалеон (від лат.squalus - акула). Вивчення безлічі корисних властивостей сквалеону з успіхом триває досі, але і вже відкритих його талантів досить для розуміння користі.
Сквален бореться з раковими клітинами, зберігає молодість, підтримує імунітет, налагоджує роботу серця і гормонів. І при цьому нетоксичний і безпечний в будь-якої концентрації. В організмі людини сквалеон виступає в ролі антимікробного, антиканцерогенного і фунгіцидного засобу. Належне утримання сквалеону в організмі сприяє омолодженню клітин і бореться з вільними радикалами.
Сквален стимулює роботу імунної системи, що захищає організм від всіляких інфекцій і вірусів. Ця речовина є однією з похідних вітаміну А, який при взаємодії з холестерином підтримує природний синтез вітаміну D і поліпшує транспортування інших вітамінів і вітаміноподібних речовин в організмі. Супутники сквалена - алкілгліцероли (АКГ), неймовірно цінні ефіри жирних поліненасичених кислот, навіть мікроскопічна кількість яких здатна творити справжні чудеса.
АКГ відповідають за еластичність і цілісність мембран імунних клітин, якість яких визначає здатність організму протистояти інфекціям. Максимальна кількість АКГ міститься в крові малюків першого року життя, що вигодовуються грудьми, тому що мати ділиться з дитиною алкілгліцероламі через молоко. Це забезпечує малюка імунітетом на той час, поки він освоюється в світі.
Без перебоїв працює і несформований організм синтезує сквален і АКГ самостійно. Однак після досягнення людиною приблизно двадцятирічного віку, потреби в Сквален і його компонентах зростають, і має сенс задуматися про дбайливе ставлення до цього ресурсу і його поповнення за допомогою корисних продуктів харчування.
Переваги сквалена:
Виробник | Meiji |
Кількість | 90 шт |
Дозування | 30 дней |
Склад: 100% масло з печінки акули, капсули - гліцерин, желатин.
Застосування: 3 капсули на день під час прийому їжі.