Японське каррі Housefood Java дуже гостре
Японське каррі Housefood Java дуже гостре

Японське каррі Housefood Java дуже гостре

Немає в наявності

N0416

Японське каррі Housefood Java дуже гостре - це досить просте в приготуванні блюдо з овочів, рису і соусу каррі. Воно дуже популярно в Японії. Каррі продається в магазинах у вигляді напівфабрикатів, подається в ресторанах і спеціальних закладах.

Цей вид каррі дуже подобається дітям, тому що не містить дуже гострих спецій. В Японії цей продукт готують навіть в дитячих садах. Рецепт каррі в Японії з'явився дуже давно, ще в еру Мейдзі, і з того часу рецепт удосконалювався.

Сьогодні це блюдо має багато смаків. Каррі готується з різними видами м'яса і морепродуктів. Дорогі ресторани самі готують соус каррі, на це йде кілька годин. Найпростіший спосіб - це купити плитковий каррі, який має кілька ступенів гостроти, і додати його в обсмажені овочі, залиті водою. Тепер і Ви можете спробувати приготувати каррі вдома за нашим рецептом!

Індекс гостроти 5 за 5 бальною шкалою.

Детальніше
Виробник Housefood
Кількість12 шт

Спосіб приготування: одна упаковка розрахована на 6 порцій.

  • куряча грудка або будь-яке інше м'ясо;
  • картопля - 2 шт;
  • морква - 1 шт;
  • цибуля - 1 шт;
  • каррі - приблизно 6 кубиків;
  • вода - 850 мл.

Порядок дій:

  1. М'ясо дрібно нарізати.
  2. Нарізати цибулю, моркву, картоплю кубиками.
  3. Обсмажити на сковороді м'ясо до золотистого кольору.
  4. Додати на сковороду інші овочі, смажити до м'якості.
  5. Викласти обсмажені продукти в каструлю, залити 850 мл. води і тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки не буде готова картопля.
  6. Викласти кубики каррі, тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Соус повинен загуснути.
  7. Викладаємо на тарілку і подаємо разом з рисом в пропорції 50/50.

Страва готова! Смачного!

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості