Японське каррі Housefood Java гостре
Японське каррі Housefood Java гостре

Японське каррі Housefood Java гостре

Немає в наявності

N0415

Японське каррі Housefood Java - це досить просте в приготуванні блюдо з овочів, рису і соусу каррі. Воно дуже популярне в Японії і є повсякденним. Каррі продається в магазинах у вигляді напівфабрикатів, подається в ресторанах і спеціальних закладах.

Рецепт каррі в Японії з'явився дуже давно, ще в еру Мейдзі, і з того часу рецепт удосконалювався. Сьогодні це блюдо має багато смаків. Каррі готується з різними видами м'яса і морепродуктів. Дорогі ресторани самі готують соус каррі, на це йде кілька годин.

Найпростіший спосіб - це купити плитковий каррі, який має кілька ступенів гостроти, і додати його в обсмажені овочі, залиті водою. Тепер і ви можете спробувати приготувати каррі вдома за нашим рецептом!

Гострота 4 по 5 бальній шкалі.

Детальніше
Виробник House Foods Corp
Вага180 г

Одна упаковка розрахована на 9 порцій.

Курка або будь-яке інше м'ясо, картопля - 2 шт, морква - 1 шт, цибуля - 1 шт.

Спосіб приготування:

  • М'ясо дрібно нарізати, посолити і поперчити за смаком.
  • Нарізати цибулю, моркву, картоплю кубиками.
  • Обсмажити на сковороді м'ясо, протушкувати і довести до готовності.
  • Додати на сковороду інші овочі, смажити до набуття цибулею м'якості.
  • Викласти обсмажені продукти в каструлю, залити 850 мл. води і тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки не буде готова картопля.
  • Викласти каррі, тушкувати, помішуючи близько 10 хвилин. Соус повинен загуснути.
  • Викладаємо на тарілку і подаємо разом з рисом в пропорції 50/50.
  • Блюдо готове! Смачного!

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості