Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий)
Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий)
  • Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий)
  • Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий)

Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий)

Немає в наявності

000371

Японське каррі Housefood Vermont яблуко і мед (солодко-гострий) - це досить просте в приготуванні блюдо з овочів, рису і соусу каррі. Воно дуже популярне в Японії і є повсякденним. Каррі продається в магазинах у вигляді напівфабрикатів, подається в ресторанах і спеціальних закладах.

Даний вид каррі дуже подобається дітям, тому що не містить дуже гострих спецій. В Японії цей продукт готують навіть в дитячих садах.

Рецепт каррі в Японії з'явився дуже давно, ще в еру Мейдзі, і з того часу рецепт удосконалювався. Сьогодні це блюдо має багато смаків. Каррі готується з різними видами м'яса і морепродуктів. Дорогі ресторани самі готують соус каррі, на це йде кілька годин.

Найпростіший спосіб - це купити плитковий каррі, який має кілька ступенів гостроти, і додати його в обсмажені овочі, залиті водою. Тепер і ви можете спробувати приготувати каррі вдома за нашим рецептом!

Детальніше
Виробник House Foods Corp
Вес_Система270.0000

Спосіб приготування: одна упаковка розрахована на 12 порцій. Рецепт розрахований на 6 осіб, якщо необхідно приготувати меншу кількість, дійте з розрахунку: 1 склянка рису на двох, один кубик каррі на одну людину.

Нам знадобиться:

  • куряча грудка або будь-яке інше м'ясо
  • готовий рис - 3 склянки
  • велика картопля - 2шт
  • морква - 1 шт
  • цибуля - 1 шт
  • часник - 1-2 зубчики
  • каррі - приблизно 6 кубиків
  • вода - 850 мл

Порядок дій:

1. Зварити необхідну кількість рису

2. М'ясо дрібно нарізати, посолити і поперчити за смаком.

3. Нарізати часник дрібними кубиками, цибулю кільцями, моркву четвертинками, картоплю кубиками.

4. Обсмажити на сковороді м'ясо з часником до золотистого кольору.

5. Додати на сковороду інші овочі, смажити до м'якості цибулі.

6. Викласти обсмажені продукти в каструлю, залити 850 мл води і тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки не буде готова картопля.

7. Викласти каррі, тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Соус повинен загуснути.

8. Викладаємо на тарілку і подаємо разом з рисом в пропорції 50 / 50.

Страва готова! Смачного!

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості