Японське Каррі Vermont яблуко і мед (солодке)
Японське Каррі Vermont яблуко і мед (солодке)
  • Японське Каррі Vermont яблуко і мед (солодке)
  • Японське Каррі Vermont яблуко і мед (солодке)

Японське Каррі Vermont яблуко і мед (солодке)

Немає в наявності

000369

Японське Каррі Vermont яблуко і мед - це досить просте в приготуванні блюдо з овочів, рису і соусу каррі. Воно дуже популярно в Японії. Каррі продається в магазинах у вигляді напівфабрикатів, подається в ресторанах і спеціальних закладах.

Цей вид каррі дуже подобається дітям, тому що не містить дуже гострих спецій. В Японії цей продукт готують навіть в дитячих садах. Рецепт каррі в Японії з'явився дуже давно, ще в еру Мейдзі, і з того часу рецепт удосконалювався.

Сьогодні це блюдо має багато смаків. Каррі готується з різними видами м'яса і морепродуктів. Дорогі ресторани самі готують соус каррі, на це йде кілька годин. Найпростіший спосіб - це купити плитковий каррі, який має кілька ступенів гостроти, і додати його в обсмажені овочі, залиті водою. Тепер і Ви можете спробувати приготувати каррі вдома за нашим рецептом!

Ступінь гостроти 1 за п'ятибальною шкалою.

Детальніше

Спосіб приготування: одна упаковка розрахована на 12 порцій. Рецепт розрахований на 6 осіб, якщо необхідно приготувати меншу кількість, дійте з розрахунку: 1 склянка рису на двох, один кубик каррі на одну людину.

Нам знадобиться:

  • куряча грудка або будь-яке інше м'ясо;
  • готовий рис - кількість індивідуально;
  • великий картопля - 2шт;
  • морква - 1 шт;
  • цибуля - 1 шт;
  • часник - 1-2 зубчики;
  • каррі - приблизно 6 кубиків;
  • вода - 850 мл.

Порядок дій:

1. Зварити необхідну кількість рису.

2. М'ясо дрібно нарізати, посолити і поперчити за смаком.

3. Нарізати часник дрібними кубиками, цибулю кільцями, морква четвертинками, картопля кубиками.

4. Обсмажити на сковороді м'ясо з часником до золотистого кольору.

5. Додати на сковорду інші овочі, смажити до м'якості цибулі.

6. Викласти обсмажені продукти в каструлю, залити 850 мл води і тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки не буде готова картопля.

7. Викласти каррі, тушкувати помішуючи 10 хвилин. Соус повинен загуснути.

8. Викладаємо на тарілку і подаємо разом з рисом в пропорції 50 / 50. Страва готова! Смачного!

відгуки відгуки (0)



 Будьте першим - напишіть свій відгук!
  • Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії
  • 100% гарантія якості