Наявність:*}
000369
Японське Каррі Vermont яблуко і мед - це досить просте в приготуванні блюдо з овочів, рису і соусу каррі. Воно дуже популярно в Японії. Каррі продається в магазинах у вигляді напівфабрикатів, подається в ресторанах і спеціальних закладах.
Цей вид каррі дуже подобається дітям, тому що не містить дуже гострих спецій. В Японії цей продукт готують навіть в дитячих садах. Рецепт каррі в Японії з'явився дуже давно, ще в еру Мейдзі, і з того часу рецепт удосконалювався.
Сьогодні це блюдо має багато смаків. Каррі готується з різними видами м'яса і морепродуктів. Дорогі ресторани самі готують соус каррі, на це йде кілька годин. Найпростіший спосіб - це купити плитковий каррі, який має кілька ступенів гостроти, і додати його в обсмажені овочі, залиті водою. Тепер і Ви можете спробувати приготувати каррі вдома за нашим рецептом!
Ступінь гостроти 1 за п'ятибальною шкалою.
Спосіб приготування: одна упаковка розрахована на 12 порцій. Рецепт розрахований на 6 осіб, якщо необхідно приготувати меншу кількість, дійте з розрахунку: 1 склянка рису на двох, один кубик каррі на одну людину.
Нам знадобиться:
Порядок дій:
1. Зварити необхідну кількість рису.
2. М'ясо дрібно нарізати, посолити і поперчити за смаком.
3. Нарізати часник дрібними кубиками, цибулю кільцями, морква четвертинками, картопля кубиками.
4. Обсмажити на сковороді м'ясо з часником до золотистого кольору.
5. Додати на сковорду інші овочі, смажити до м'якості цибулі.
6. Викласти обсмажені продукти в каструлю, залити 850 мл води і тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки не буде готова картопля.
7. Викласти каррі, тушкувати помішуючи 10 хвилин. Соус повинен загуснути.
8. Викладаємо на тарілку і подаємо разом з рисом в пропорції 50 / 50. Страва готова! Смачного!